Fragt fra 29 kr. i Danmark og prisgaranti

OM BABY DREAMER

Matilde Ø. Hansen
Iværksætteren bag Baby Dreamer

Drømmeren og iværksætteren bag Baby Dreamer er Matilde Ø. Hansen (f. 1987, Præstø). Matilde er uddannet hår- og makeup artist og bosat i København med sin kæreste og søn (f. marts 2018).

Matilde har altid haft en spirende interesse og passion for design, form og farve. Dette kommer til udtryk i hendes arbejde som hår- og makeup artist og som designer af clutches og tasker.

Matildes kreative forretning startede i 2016 med salg af clutches og hammam håndklæder. Passionen for en videreudvikling af denne idé og et fortsat salg, stoppede dog, da hun fik ideen til Baby Dreamer.

Sådan startede Baby Dreamer eventyret

Da Matilde og hendes kæreste begyndte på Projekt Baby, tilbage i efteråret 2016, gik hun selv på udkig efter en god pusletaske. Udbuddet var dog mildest talt skuffende og, efter eget udsagn, meget feminint og funktionelt entydigt. Det lykkedes ikke Matilde at finde en eneste pusletaske, som faldt i hendes smag. Ej heller én som opfyldte hendes krav om multifunktionalitet og kønsneutralt design.

Det satte kreative tanker og idéer i gang hos den unge designer, og der gik ikke lang tid inden første prototype af den ideelle pusle- og rejsetaske var skitseret. I processen nød hun godt af sin kærestes kreative indspark og ideer til løsninger af bl.a. lynlåsen. Matildes kæreste er som sagt bygningskonstruktør, hvilket hun i høj grad har nydt godt af, da han ligesom hende har kreative evner helt ud til fingerspidserne.

Æstetik møder multifunktionalitet

Visionen for Baby Dreamer pusletasken har hele tiden været at skabe en taske som kunne favne både æstetik, et kønsneutralt design og multifunktionalitet. Den skulle være rummelig og overskuelig, nem at pakke og tage med ud af døren. På den måde kan nybagte forældre stadig tage på eventyr, selvom der er kommet en lille ny i familien.

Rejsen hertil har været lang og har budt på mange udfordringer og bump på vejen, forskellige producenter og ændringer af design. Dette kan du læse mere detaljeret om her

Fremtiden

Matilde er minimalist og går i høj grad ind for small living og minimal waste. At skabe et produkt som ikke kun har én funktion og en kort holdbarhed, har derfor været et væsentligt omdrejningspunkt i hele processen. Hos Baby Dreamer stiler vi fortsat efter at optimere vores produkt og prioritere både miljørigtige materialer, samtidig med at vi sikrer god holdbarhed og kvalitet.  Vejen til det bedst mulige produkt synes indimellem kringlet og besværlig, netop fordi alle disse parametre skal gå op i en højere enhed.

Men visionen er klar: Baby Dreamer tasken skal være blandt de mest bæredygtige og bedst designede pusletasker på markedet.

 

Kontakt

Hvad kan jeg hjælpe med?

Info

She's A Dreamer IVS
Rødvig Stevns - Danmark
CVR nr: 37133981

Mail: info@babydreamer.dk

Salgs- og leveringsbetingelser Fragt

Følg os

Nyhedsbrev

×
Køb din pusletaske
Menu